Troublegum


Troublegum zoekt al vijftien jaar naar muzikale juweeltjes uit 50 jaar pophistorie en kiest hierbij eigenzinnig voor bekende-, maar ook minder bekende rock- en popcovers.

Deze covers worden aangevuld met een aantal eigen nummers. Door hun brede en uitgebreide repertoire kunnen ze voor elke gelegenheid een passend programma samenstellen.
Daarnaast hebben ze de mogelijkheid om ook (semi-)akoestisch op te treden. Hierbij voorzien ze bekende nummers van een heel ander “jasje”. Hoewel rock- en popcovers de basis vormen voor het repertoire, beïnvloeden blues en soul het Troublegum-geluid.

Met een solide basis van drums, bas en slaggitaar, is er volop ruimte voor (stevige) gitaarsolo’s en voor mooie zangpartijen. Met zowel een leadzangeres, als een leadzanger is Troublegum van diverse markten thuis. Van Jimi Hendrix tot Alanis Morisette en van Otis Redding tot K’s Choice.
Kortom; Troublegum staat garant voor een optreden met dansbare rock en stevige soul maar is ook de aangewezen band voor een intiem-akoestisch optreden!