Private Label

Vraag het publiek om Private Label samen te vatten in één woord, dan krijg je; “Energie!”, “Plezier!”, “Explosief!”, “Ervaren!”, “Strak!”,
“Vet!” en “vol overgave!”

Door de jarenlange ervaring weten deze mannen waar het om draait: plezier maken, dat is de essentie! En plezier maakt Private Label op het podium om dit vervolgens over te laten slaan op het publiek. Het is een voorrecht om op het podium te mogen staan, of het nou voor 25 of voor 1500 man publiek is.
Het doel is simpel: een unieke avond creëren met mensen die live muziek waarderen. Private label doet dit met een arsenaal aan nummers die voor iedereen herkenbaar zijn: pop, rock en rock ‘n roll uit de jaren 60 t/m heden.
Alles wordt met bezieling en vol overgave gespeeld. Wanneer de sfeer er goed in zit is het moeilijk stoppen en lijken de toegiften eindeloos.

Private Label heeft al heel wat verschillende locaties gezien en zijn voor alles in; van kleine kroegjes tot (besloten)feesten en van festival tot motortreffen.
De kracht van Vincent van Uden is dat hij als zanger/gitarist het specifieke karakter van elk nummer opzoekt en weet over te brengen. Gitarist Rolf van Dijk doet hier niet voor onder en legt zijn ziel en zaligheid in elke riff en in iedere solo. De ritmesectie wordt gevormd door Joris Muselaers en Robert Dortmans. Joris is met zijn fretloze bas en podium performance niet echt te omschrijven als de “typical bass player”. De “fills & grooves” zijn in goede handen van de strakke, energieke en goedlachse drummer Robert.

Deze vier veelzijdige en zeer ervaren muzikanten weten er ieder optreden weer een feestje van te maken en het publiek te overtuigen met hun power pop-rock covers. Gas erop!