Wij verzorgen bemiddeling, advies en organisatie voor bands & organisatoren.

Een belangrijke doelstelling die we daarbij de afgelopen jaren met succes hebben behaald, is het op laagdrempelige wijze stimuleren van livemuziek. Dat doen we voor élke prijs en gelegenheid.  Of het nu gaat om een café, feesttent, kermis, festival, clubfeest of een bruiloft; Leuke Bands biedt een breed scala aan livemuziek!

Wij zijn idealisten met een muzikale inslag en leveren onze diensten op professionele wijze. Persoonlijk contact en het nakomen van afspraken zijn belangrijke waarden in onze werkwijze.

Maatwerk hebben wij dan ook hoog in het vaandel staan. Wij zorgen voor de juiste band op de juiste plek; elk optreden moet voor iedereen een succes zijn. Voor zowel de organisator, de band en natuurlijk voor het publiek!

Eén van de zaken die ons uniek maakt, is het feit dat onze dienstverleningvoor organisatoren geheel kosteloos is. Wij vragen namelijk een bescheiden bijdrage aan onze bands voor de bemiddeling die we verzorgen en dus niét aan de organisator van het optreden.

Voor onze bands bemiddelen wij in optredens. Daarnaast zetten wij onze platformfunctie zo breed mogelijk in. In de afgelopen jaren hebben we namelijk een uitgebreid netwerk opgebouwd.

Hierdoor leggen  we voor bands ook contacten in de richting van onder meer geluidsbedrijven, repetitieruimtes, fotografen en op PR-gebied.