Ons platform ideaal

Leuke Bands richt zich niet alleen op het samen brengen van coverbands en organisatoren van een feest of festival, maar heeft daarnaast het ideaal om een platform te gaan vormen waarin niet alleen bands elkaar weten te vinden, maar ook bemiddeld wordt in repetitieruimtes, fotografen, videografen, websitebouwers, instrumentenverkopers, etc.

Kortom, alles wat er naast het maken van muziek bij kan komen kijken om je band op een (semi) professionele manier te promoten, laten repeteren en ga zo maar door. Wij bieden de mogelijkheid om met elkaar in contact te raken en dan is het vervolgens aan beide partijen om tot een mooie samenwerking te komen.

Om de leden van de Leuke Bands de mogelijkheid te geven elkaar op een laagdrempelige manier te treffen, organiseren we twee keer per jaar een evenement in de vorm van een jamsessie / open podium feest in de winter én een  jam-barbecue in de zomer.

Natuurlijk kan het ook zo zijn, dat je zélf een origineel idee hebt om een bijdrage aan ons platform te leveren. We horen graag van je als je jouw ideeën hierover met ons wil delen !!!