Vlijmscherp!

Het fundament van Vlijmscherp! wordt gelegd in de zomer van 2001 in Zuid-Frankrijk, waar Lian, Xander en Nardo werken op een vakantiepark. Zij besluiten een show te organiseren waarin live-muziek centraal staat. Dit initiatief leidt in september 2002 tot de oprichting van coverband Vlijmscherp!.

De band is uiteindelijk uitgegroeid tot een gezelschap van 8 leden, waarvan er 5 op het podium staan. Samen speelt deze vriendengroep nu al ruim 10 jaar de pannen van het dak, overal waar ze komen!

Vlijmscherp! is inmiddels uitgegroeid tot één van de beste semiprofessionele coverbands van Nederland. Dit is te danken aan een gezonde muzikaliteit, een energieke performance en een flinke overdosis enthousiasme.
Zo zijn er inmiddels al mensen bij ze uit hun dak gegaan tijdens optredens van de band op festivals als de Nijmeegse Vierdaagse, Bevrijdingsfeest Breda en Leidseplein Live Amsterdam. Ook reisde de band naar Qatar (2014) en Brunei (2015) voor een avondvullende show tijdens de legendarische Dutch Night.

En het smaakt altijd naar meer, véél meer, want volgens de band is optreden het leukste wat er is!

In onderstaande video doet de band stelt de band zichzelf aan je voor en kun je een mooie indruk opdoen van wat ze op het podium neerzetten!