The Lost Boys

The Lost Boys was de allereerste Rockabilly band uit Oss en is in 1988 tot stand gekomen. Ze waren in een brede regio bekend en hebben in de jaren 90 optredens gehad in Nederland , België , Franrijk en Duitsland .

In 1994 zijn ze na diverse bezettingen uit elkaar gegaan en hebben met de eerste originele bezetting begin 2014 een reünie concert gegeven in de Groene Engel in Oss .

Dit sloeg erg goed aan bij het publiek en alle positieve reacties hebben er voor gezorgd dat het vuur bij Gilbert, de bassist, weer is opgelaaid en hij een nieuwe band bij elkaar heeft gezocht. Dit is gelukt met muzikanten die ook al in verschillende rockabilly-bands hebben gespeeld en dus een schat aan ervaring hebben.

Dit zijn : Gilbert Gielis (Ignition) Contrabas / zang , Walter van Uden (Highspeed ’55) Drums / zang & Huub Goosen op Gitaar .

En als klap op de vuurpijl zingt Linda Gielis (Ignition) bij gelegenheid ook een aantal nummers mee. Het echte rockabilly geluid én gevoel is er in ieder geval , en het geheel wordt aan gekleed met een Vampier thema . Vampire-Billy dus…………….!!!!